Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Trådløse høretelefoner


Trådløse høretelefoner til mobil og andre devices

 

Står du og mangler et helt nyt sæt trådløse høretelefoner, om det er til sport, hverdagsbrug eller computer spil, så læs lidt med endnu, så skal jeg vise dig, hvordan du får et helt nyt og helt vildt godt sæt trådløse høretelefoner til bare 49,50 kroner.

Nu skal det være slut med at være begrænset i bevægelighed og snuble i ledninger. Høretelefonerne har en værdi af 549 kroner, men i det her tilbud, vil du kun betale 49,50 kroner.

Kunne du tænke dig trådløse høretelefoner for under 100 kroner inklusiv alt?

Klik her og bestil! God fornøjelse!

BPM X1 Bluetooth – trådløse høretelefoner til lavpris

Modellen er BPM X1 Bluetooth høretelefoner, som kan tilkobles til din mobil, computer eller musikafspiller. Du får trådløse høretelefoner med høj komfort med lav vægt og bløde puder.

Hovedtelefonerne har en batteri levetid på 8 timer, og en rækkevidde på 10 meter. Derudover har de en indbygget mikrofon.

Hvorfor er disse trådløse høretelefoner så billige?

Dette ved vi efterhånden, at det er det allerførste folk spekulerer over. Konceptet med dette tilbud er, at hvis du bestiller høretelefonerne og magasinerne, så vil du blive kunde hos Illustreret videnskab, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller dags dato, så vil du måneden efter modtage dit første magasin fra Illustreret videnskab.

Måneden efter igen vil du så modtage dit magasin nummer 2 og den velkomstpakke, som er de trådløse høretelefoner, der følger med i pakken.

Du vil herefter modtage et nyt magasin fra Illustreret videnskab, som koster 63 kroner. Ønsker du ikke at modtage et magasin hver måned, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de 2 magasiner du bestilte.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige magasin af Illustreret videnskab, og har blot benyttet deres velkomsttilbud til at modtage en velkomstgave og magasiner.

Bestil de lækre høretelefoner her!

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Relaterede magasiner: Illustreret Videnskab

Annonce information