Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Spar penge i juletiden

Spar penge i juletiden

Vi er godt nok lige kommet igennem julen, men derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for gode råd til, hvordan du kan spare penge i juletiden, hvor det er en norm at bruge mange penge.Når jeg nu siger juletiden, så er der tale om tiden op, til og med, juleaften, hvor gaverne, slikket og maden skal købes ind. Det er nemlig lige netop der, at budgettet begynder at blive lidt stramt, og banken begynder at spænde op på kreditten.

Hvad skal der bruges af penge til juleaften?

Det er naturligvis her, at pengene primært bliver brugt. Altså ikke netop på dagen, men i ved hvad jeg mener. Igennem slut oktober til og med slut december, køber danskerne stærkt ind, når der skal bruges penge på gaver. Der bliver købt legetøj, tøj, skiudstyr, knivsæt, løbetøj, og meget, meget mere. Her kan det være oplagt at spare penge, hvis du skal købe julegaver til flere end et par stykker eller tre. Hvis du f.eks. skal give en gave til din søster, bror, onkel, nevø, osv., så kan det være lettere at spare penge på dette område.

Er du interesseret i at få et knivsæt eller løbetøj for under 150,- så kan du se mere her.

Spar penge på at tage til Malmø og købe gaver

Et sted man også kan spare penge er lokalisering. Et godt råd er at købe julegaver i Malmø. Det koster ikke meget mere end 100 kr. for en retur billet fra København til Malmø, og hvis du bare skal købe det mindste ind til julegaver, så kan du allerede spare penge. Et eksempel er f.eks. udvalget. Udvalget er meget større end det danske, og hvis i synes at H&M i København er stor, så har i ikke været i Malmø. Der er flere store tøjkæder og andre butikker, som i ikke har oplevet i Danmark. Desuden kan du spare rigtig mange penge på kosmetik i Malmø, da prisen næsten er halveret på de fleste kosmetik produkter.

Køb julegaver på nettet

Dette er nok det bedste råd. Ja, det er også en stor del af julen, at man rammer storbyen med sin familie og kigger efter julegaver til de andre, mens familien splittes op og går hver til sit. En rigtig god idé her kan være at gå på udkig efter gode julegaveidéer, for derefter at springe hjem på computeren og købe dem på nettet. Det er uhyre store summer du kan spare, og som udgangspunkt er webshops også mere interesseret i at få skabt mersalg i julen, så de tilbyder ofte fri fragt, gratis returnering og store rabatter på populære produkter.

Der er mange andre steder, hvor man også kan spare i juletiden, men som udgangspunkt, kan du altså slippe afsted med meget færre udgifter i december måned, ved blot at indføre én af disse tips. Skulle det være de gode velkomstgaver, tips til at købe gaver i udlandet eller generelle sparetips i julen, så er det vigtigste altså, at din pung forbliver fyldig gennem det nye år. !

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information