Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Om os

 

Lav pris eller høj kvalitet?

Normalt vælger man mellem en god pris eller høj kvalitet, men sådan forgår det ikke her. Ud fra hver tilbud bliver der beskrevet hvad normal prisen er og hvor lidt du faktisk kan få det for.

 

Men hvordan kan det være så billigt?

Idéen er, at du gerne skal bestille et magasin, som du kan lide. For at gøre tilbuddet mere attraktivt for dig, så har leverandøren valgt at give en velkomstpakke med, som et tak for at købe magasinet.
Velkomstpakken er et rigtig godt produkt, og der medfølger garantibevis. Magasinerne er uafhængige af velkomstpakkerne, hvilket betyder, at uanset hvilket tilbud du bestiller, så vil de samme magasiner altid indgå i tilbuddene.
Der bliver skrevet nye magasiner hver eneste måned, så du får altid en ny og nyttig viden.

 

Nyheder

Følg os på Facebook. Der bliver kun delt reelle nyheder om Kupon-hæftet.dk, f.eks. nye tilbud, dag til dag kuponer pris ændringer og meget mere nyttigt, så du kan spare en masse penge.
Du kan trykke “like” på knappen over til venstre, for at følge os på Facebook, eller trykke HER

 

Abonnering på magasiner

Som ny abonnent modtager du det nyeste nummer af dit magasin. Du modtager magasinerne i din velkomstpakke, og derefter får du dit magasin tilsendt portofrit på udgivelsesdagen én gang om måneden i løbende abonnement. Skulle dit magasin være beskadiget, når du modtager det, skal du blot kontakte os, så sender vi dig et nyt. Indgår der en gave i din velkomstpakke, vil denne blive sendt separat 3-4 uger efter at, vi har registreret din betaling, medmindre andet angives i tilbuddet.

Magasinerne bliver leveret af Bonnier Publications A/S

Da vi administrerer hvilke annoncer der er på siden, er der selvfølgelig også en stor sikkerhed.

Det betyder bl.a:

– Der er ingen bindingsperiode på vores pakker.
– Der er ingen skjulte gebyr eller impulsive regninger.
– Du kan opsige dit abonnement fra dag til dag og beholde dine magasiner og velkomstpakker.

 

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os på ”Kontakt” eller skrive direkte til vores Chat support nederst i højre hjørne.


 

Til-ForsidenSe-alle-tilbud