Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

National Geographic abonnement

National Geographic abonnement + Velkomsttilbud – SPAR mange penge!

Er du på udkig efter et magasin, der er proppet med spændende læsestof og billeder fra vores fantastiske klode, så er et National Geographic abonnement lige noget for dig.

Med et National Geographic abonnement får du magasin efter magasin tilsendt direkte til dit hjem. Når du læser de spændende magasiner, er som om at du efterlader hverdagens rutiner for en stund, og drager ud på en mental rejse og oplever verden.

Efter en stresset arbejdsdag er der fx ikke noget bedre, end at sættes sig godt til rette, og lade sig inspirere af magasinets utrolige beretninger. Og her kommer et National Geographic abonnement virkelig én til gode: Man “trækker stikket ud”, får slappet af, og får øjnene op for hvor fantastik en verden vi lever i.

 

National Geographic abonnement: Indhold af højeste kvalitet

Hvad er det så helt præcist, der gør et National Geographic abonnement så særligt? Hvorfor ikke bare tænde for TV’et? Der er flere årsager til, at Nationel Geographic abonnementer er så eftertragtede:

For det første er der magasinets redaktion: Skribenterne og fotograferne der leverer det sublime indhold, er blandt de bedste i verden. Afprøv selv abonnementet, og du vil ikke være et sekund i tvivl om dette.

For det andet, så er der selve bladets struktur og fokus: Indholdet fordeler sig på en række fokusområder, som hver især er spændende, herunder natur, videnskab, dyr, folk & kultur, fortiden samt fotos. Ofte udkommer der temasektioner sammen med magasinet, hvor skribenter og fotografer går et spadestik dybere på udvalgte områder. Det kan være om naturkatastrofer, imponerende bygningsværker, forsvundne folkefærd og meget mere.

I en tid, hvor mange folk tyer til de sociale medier for at få underholdning, har National Geographic formået at få mere end 50 millioner læsere, og magasinet udgives på hele 31 sprog! Dog er der stadig plads til flere læsere, så hvad siger du – er du også frisk på at prøve et National Geographic abonnement?

 

Velkomsttilbud på et National Geographic abonnement

Lige nu tilbyder vi en række rigtig gode velkomsttilbud, hvor du ved bestilling af et National Geographic abonnement samtidig kan vælge en velkomsttilbud og opnå store besparelser (op imod 80 % afhængigt af hvilket tilbud du vælger!).

Se vores forskellige velkomsttilbud nedenfor, og vælg det der passer dig allerbedst!

(Magasinerne er ens, uanset hvilken pakke du vælger)

   

   

 

Hvordan kan det være så billigt?

Den vakse læser vil måske undre sig over den høje rabat: “Hvordan kan de dog gøre det så billigt?!”

Det er et helt normalt spørgsmål, som mange af vores tilfredse kunder har stillet sig selv. Så tillad mig at uddybe: Konceptet med disse tilbud er, at hvis du gør brug af tilbuddene, så vil du blive abonnent hos National Geographic, hvilket betyder følgende:

Hvis du bestiller i dag, så vil du modtage dit første magasin fra National Geographic måneden efter. Måneden efter igen vil du modtage dit National Geographic magasin nummer 2 sammen med den  velkomsttilbud, som er en del af tilbuddet.

Efterfølgende vil du modtage et nyt magasin fra National Geographic indtil du har modtaget alle magasinerne, som var en del af tilbuddet du valgte.

Derefter vil dit National Geographic abonnement køre videre, på lige kår som de andre modtagere, hvor du modtager et nyt magasin hver måned, á 69 kroner pr. stk., direkte i din postkasse.

Hvis du mod forventning ikke ønsker at modtage et nyt National Geographic magasin hver måned for 69,- pr. stk., så kan du let opsige dit National Geographic abonnement, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig dine magasiner og velkomsttilbuddet.

Hvis du vælger at opsige dit abonnement, vil du ikke længere det månedlige magasin af National Geographic, og har blot benyttet dig af deres velkomsttilbud.

Annonce information