Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Mobilholder til løb + høretelefoner for under 50 kr!

Mobilholder til løb og høretelefoner til lavpris!

 

Al sport kan være dyrt at komme i gang med, om du skal være medlem af Fitness world eller have udstyr til din udendørs træning.

Dette tilbud er til dig der træner med musik i ørene både til løb og almindelig indendørstræning.

Sammen med 2 magasiner fra Aktiv Træning får du et sæt smarte høretelefoner som ikke falder af når du træner og en mobilholder til løb. Med disse høretelefoner og denne mobilholder til løb, går tiden hurtigt, du kommer både i form og godt humør.

i Form blad plus mobilholder          

Mobilholder til løb samt høretelefoner – underholdning og god form i én

 

Høretelefonerne er svedsikre, som sørger for, at de ikke går i stykker, når de er i kontakt med vand eller sved fra en hård træning. Høretelefonerne har en ørekrog, hvilket gør, at de ikke falder ud, uanset om du cykler, klatre eller løber.

Den lækre mobilholder til løb er beregnet til iPhone og andre smartphones, og er lavet af strækbart velcro, der holder din smartphone sikkert på plads. Desuden kan den let justeres på armen og den irriterer ikke.

Du skal ikke bekymre dig om hvorvidt din mobil ryger ud af lommen, din smartphone irriterer ikke i ved at dingle rung imens du giver den gas og du har al din yndlingsmusik lige ved hånden imens du er på farten! Vi er så begejstrede for disse produkter, at vi uden at tøve tør sige at med denne mobilholder til løb, løber du ikke galt i byen!

Alt dette får du altså til 49,90 kroner.

Få del i dette super tilbud her: Aktiv Træning eller i Form

Aktiv træning tilbud – sådan fungerer det

 

Prisen denne mobilholder til løb og høretelefonerne er usædvanlig lav, og du spørger måske dig selv: “Hvordan kan det være så billigt?” Hvis du gør, er du ikke den første! Konceptet med dette Aktiv Træning tilbud er, at hvis du bestiller denne holder til smartphone, høretelefonerne og magasinerne, så bliver du kunde hos Aktiv Træning, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 07/07-2014, så vil du den 07/08-2014 modtage dit første magasin fra Aktiv Træning.

D. 07/09-2014 vil du så modtage dit magasin nummer 2 fra Aktiv Træning og den velkomstpakke, som er din mobilholder til løb og høretelefonerne der følger med i pakken.

Herefter vil du modtage et nyt magasin hver måned, som koster 63 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et nyt Aktiv træning magasin hver måned, som koster 63,-, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de 2 magasiner du bestilte.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige magasin af Aktiv Træning, og har blot benyttet deres yderst gavmilde velkomsttilbud.

Opsummering:

1 sæt høretelefoner + 1 mobilholder til løb, værdi: 549,-.
2 magasiner fra Aktiv Træning til værdi: 129,90,-.
Værdi i alt: 678,90,-
Rabat: 629,-
Din pris total: kun 49,90 kroner!

Bestil dette super tilbud her:

Mobilholder plus i Form blad          

 

Annonce information