Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Mitilux 8×40 kikkert | Spar over 950 kr!

Få en Mitilux 8×40 kikkert + 3x Historie bladet for 89,50 kr 

Det er ikke helt tilfældigt, at det netop er en kikkert, som er med i dette tilbud fra Illustreret Videnskab Historie. Kikkerten har gennem tiderne været anvendt i freds- og krigstid og givet krigsherrer en strategisk fordel, når de kunne se detaljerede forhold om fjenden på lang afstand.

Kikkerten var ligeledes en vigtig del af Colombus færd over atlanten og da han nåede frem.

I dag ser kikkerter lidt anderledes ud og er blevet perfektioneret over årene for den længste vidde og det skarpeste syn. I dette tilbud på Illustreret Videnskab Historie for du en flot Mitilux 8×40 kikkert med i tilbuddet sammen med hele 3 numre af magasinet.

Se tilbuddet hos Bonnier her

Kikkerten er en Mitilux 8×40 kikkert, hvilket betyder at den kan forstørre 8 gange og har en objektiv diameter på 40 mm., hvilket giver et krystalklart syn. Der er tale om en kvalitets kikkert, og tilbuddet har en samlet værdi af 1050 kr.

Mitilux 8×40 kikkert og 3 magasiner for blot 89,50 kr!

Her er der virkelig tale om et godt tilbud, og det hele fås for under 100 kr. Tilbuddet gives til nye medlemmer, og hvis man ikke er interesseret, så kan man melde sig fra når man har modtaget sin velkomstgave. I denne velkomstpakke er det et kikkert tilbud med 3 magasiner. Se også vores øvrige tilbud fra Illustreret Videnskab Historie i menuen til venstre.

Annonce information

Få 3 magasiner af Illustreret Videnskab Historie + Kikkert!

Og modtag en professionel kikkert fra Mitilux 8 x 40. Perfekt til ferie, fuglekikkeri, jagt og meget mere!

Tilbuddet er ikke bindende.

Butikspris: 1.003,90 kr.

Nu: 59,50 kr.

Mitilux 8x40 kikkert tilbud