Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Magasinet Liv er 40+ kvindernes magasin

Magasinet Liv giver inspiration, glæde og viden

 

Magasinet Liv er det absolut bedste magasin til kvinder over 40. Det er spækket med quizzer, artikler, sommermode, opskrifter på mad, desserter, hjemmelavet is og meget mere!

Der findes mange forskellige magasiner derude, som omhandler lidt af hvert og henvender sig til det brede publikum. Men ikke Magasinet Liv, der er nemlig fokuseret specifikt til kvinder over 40!

 Læs mere om de fede velkomsttilbud på Magasinet Liv ved at klikke på tilbudene neden for:

      

 

Konceptet bag Magasinet Liv

Magasinet Liv er et magasin, som henvender sig specifikt til kvinder, men hvorfor dette fokus på denne målgruppe? Fordi et målrettet magasin kan levere mere relevant og godt indhold.

Mange kvinder i alderen 40+ oplever de samme udfordringer, tænker de samme tanker og har de samme interesser:

- Udseende: Er alderen begyndt at vise sig?

- Sundhed: Hvordan står det til med sundheden, kroppen og får man trænet nok?

- Moden: Hvilket tøj er moderne, sofistikeret og pænt?

- Maden: Er det på tide at prøve noget nyt? Hvad er sundt og nemt?

- Livet generelt: Tilværelse, familie, karriere og relationer.

Ingen emner er for tunge, og i Magasinet Liv går artiklerne i dybden. Du kan både læse om andres historier, kendte som ukendte. Derudover er du også velkommen til at skrive dine egne historier, så andre kan læse og drage nytte af dem.

 

Magasinet Liv er skrevet af kvinder til kvinder

Magasinet Liv bliver skrevet af kvinder til kvinder, og du kan læse om alt det, det indebærer at blive ældre som kvinde. Bladet er fyldt med personlige interviews, tips og tricks, dybdegående artikler, opskrifter, mode tips og meget mere.

At skribenterne bag Magasinet Liv er kvinder giver bedre indlevelse og bedre læsestof. Du får et magasin, som er skrevet i lige øjenhøjde. Den ærlige og hyggelige tone og atmosfæren, der kendetegner og gennemsyrer Magasinet Liv, gør at abonnenterne elsker det og trofast læser magasinet måned efter måned.

Men bare fordi at man bliver ældre, så behøver man jo ikke at give op, og Magasinet Liv, fortæller dig om hvordan du kan få en endnu bedre tilværelse og fortsat forbliver ung (i hvert fald af sind)!
Er du eventuelt single, så kan du få de bedste fifs og tricks til at møde din nye drømme fyr/mand, eller til kærlighedslivet helt generelt.
Til sidst, så er der masser af konkurrencer i Magasinet Liv, bestiller du det via Kupon-Hæftet.dk, så får du også de bedste velkomstpakker med i købet!

Du kan blive medlem af Magasinet Liv og modtage deres magasiner på disse tilbud forneden. Ved opstart får du en velkomstpakke, og du vælger selv hvilken en du vil have:

 

      

 

 

Sådan fungerer Magasinet Liv tilbuddet:

Prisen på dette tilbud er jo usædvanlig lavt, og du er ikke den eneste der spekulerer over, hvordan man kan sælge noget så billigt.
Konceptet med dette tilbud er, at hvis du bestiller magasinerne og velkomstpakken, så vil du abonnere på Magasinet Liv, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 01/01-2014, så vil du den 01/02-2014 modtage dit første magasin fra Liv.

D. 01/03-2014 vil du så modtage magasin nummer 2 fra Magasinet Liv sammen med den velkomstpakke, som du valgte at få med i tilbuddet.

Du vil herefter modtage et nyt magasin, indtil du har modtaget alle magasinerne som var en del af tilbuddet. Derefter vil du modtage et nyt nummer af Magasinet Liv hver måned, som koster 59,95 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et magasin hver måned til 59,95 kroner pr. stk., så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager kun ganske få minutter.

Hvis du opsiger dit abonnement, så vil du selvfølgelig modtage de Liv magasiner du bestilte sammen med den tilsendte velkomstpakke, og dem må du gerne beholde. men hvis du opsiger dit medlemsskab, så vil du ikke længere modtaget et månedligt magasin. Du vil således blot have benyttet dig af velkomsttilbuddet.

Magasinerne er de samme, uanset hvilket tilbud du vælger.

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information