Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Komputer for Alle | Tilbud SPAR op til 700 kr. ✔

Komputer for Alle – Få mere ud af din Computer!

 

Vil du blive bedre til at anvende din computer? Eller er du ret skarp vil gerne lære lidt ekstra fif og genveje? Så er det jo godt, at du har fundet os.
Jeg vil på få minutter fortælle dig, hvordan du kan blive en haj til computere samtidig med at du sparer op imod 700 kroner ved at anvende én af vores kupontilbud til Komputer for Alle!

Komputer for Alle bladet

Komputer for Alle bladet, er et dansk blad, for alle med interesse for computere og for folk der gerne vil blive endnu bedre til at anvende computere og programmer. Komputer for Alle bladet er spækket med tips og tricks, velskrevne og forklarende artikler, konkurrencer og meget mere.

Som læser af dette blad vil du hurtigt blive lidt af en haj til computere, og du vil få meget mere ud af din computer, internettet og dine programmer, fx Word, PowerPoint og Excel. I bladet er der ofte henvisninger til links og tilbud på nettet, som du også kan drage fordel af.

Tryk på tilbudene nedenfor – du sparer mange penge og får Komputer For Alle bladet sendt med posten:

   

   

Komputer for alle bladet har noget for enhver smag

Er du mest til at rode med hardware, som routere, servere  og teknisk indmad? Tilhører du den yngre generation, der elsker at afprøve de nyeste programmer og apps? Eller vil du bare gerne lære, at få det bedste ud af dine IT-investeringer? Uanset hvilken type du er, eller hvilken alder du har, så er Komputer for Alle bladet noget for dig!

 

Hvordan kan det være så billigt?

Dette ved vi efterhånden, at det er det allerførste folk spekulerer over. Konceptet med disse Komputer for Alle tilbud er, at hvis du gør brug af ét af tilbudene fra Komputer for alle, så vil du blive kunde hos Komputer for alle, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller fra dags dato, så vil du måneden efter modtage dit første blad fra Komputer for alle.
Måneden efter igen vil du så modtage dit blad nummer 2 og den velkomsttilbud, som er en del af tilbuddet.

Du vil herefter modtage et nyt magasin fra Komputer For Alle, indtil du har modtaget alle magasinerne, som var en del af tilbuddet. Derefter vil du modtage et nyt Komputer for Alle blad hver måned, som koster 63 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et nyt Komputer for Alle magasin hver måned for 63,- pr. stk. så kan du let opsige dit medlemskab på Komputer for Alle, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig dine magasiner og velkomsttilbuddet.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige blad af Komputer for alle, og har blot benyttet dig af deres velkomsttilbud.

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information