Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Kari Traa Tilbud – Lækker billig løbejakke!

Kari Traa Tilbud – Billig løbejakke til under 150 kr!

Med dette Kari Traa tilbud kan du få en lækker løbejakke og spare over 750 kr.! Alt sport kan være dyrt at komme i gang med, om du skal være medlem af Fitness world eller have udstyr til din udendørs træning. Dette Kari Traa tilbud er til dig, der løber når det er køligt, fx en tidlig forårsmorgen, og har brug for en super kvalitets løbejakke. Sammen med magasinet I Form kan du få en løbejakke fra den super attraktive sportstøjs leverandør Kari Traa. Du får i et tilbud til kun 99,50 kroner 3 numre af I Form + en lækker løbejakke med et lækkert og feminint design. Selvom jakken er speciel designet til løb, er den også meget god til hverdags brug og super praktisk.

Vil du have del i dette Kari Traa tilbud?

Gør brug af det utrolige tilbud her!

 Kari Traa tilbud på løbejakke med IFORM blad

Kari Traa Tilbud – sådan fungerer det

Prisen på denne fede løbejakke er usædvanlig lav, og mange spørger sig selv: “Hvordan kan det være så billigt?” Vi ved efterhånden, at det er det første folk spekulerer over.

Konceptet med dette Kari Traa Tilbud er, at hvis du bestiller løbejakken og magasinerne, så vil du blive kunde hos I Form, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 04/04-2014, så vil du den 04/05-2014 modtage dit første magasin fra I Form. D. 04/06-2014 vil du så modtage dit magasin nummer 2 fra I Form og den velkomstpakke, som er Kari Traa løbejakken, der følger med i pakken. Du vil herefter modtage et nyt magasin fra I form, indtil du har modtaget alle 3 magasiner. Derefter vil du modtage et nyt magasin hver måned, som koster 63 kroner pr. stk. Ønsker du ikke at modtage et magasin hver måned som koster 63,-, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de 3 magasiner du bestilte.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige magasin af I Form, og har blot benyttet deres velkomsttilbud.

Opsummering:

Kari Traa tilbud, som inkluderer 3 x IForm løbeblade samt løbejakke koster 99,50 kroner + porto på 39,50 kroner = 139 kroner total. Normal pris for løbejakken er 699 kroner, hvilket vil sige, du får en besparelse på 560 kroner. Dertil kommer besparelsen på bladene – samlet besparelse: 788,35 kroner!

Du kan opsige dit medlemskab fra dag til dag, og du vil ikke få spontane regninger, som du ikke havde forventet ville komme.

Få din løbejakke igennem IFORM Kari Traa tilbud her…

Kari Traa tilbud på løbejakke med IFORM blad

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information