Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Illustreret Videnskab


Tilbud på Illustreret Videnskab magasiner + velkomstpakke

 

Er du helt tosset med videnskab, forsøg og spændende eksperimenter du selv kan prøve i hjemmet?

Så brug 3 minutter på, at læse dette blogpost igennem, og så skal jeg fortælle dig om magasinet Illustreret Videnskab. Til sidst har vi også samlet et par af de gode annonce-tilbud du kan få sammen med Illustreret Videnskab.

Illustreret videnskabs koncept

Forskning er spændende. At undersøge livets gåder og udforske forskellige fænomener er noget, der er helt naturligt for mennesket. Ofte kan forskningen dog være noget tung og indviklet at læse. Denne udfordring løser Illustreret Videnskab på fineste maner.

Magasinet Illustreret Videnskab formidler og præsenterer den nyeste forskning og videnskab, på en let forståelig, spændende og visuel måde, som gør det lettere for læserne at forstå stoffet.

De mange artikler i Illustreret Videnskab baseres på en overskuelig kombination af tekst, billeder og grafik. Som læser kan man således tilegne sig ny viden i en fart.

Se også: Illustreret Historie Tilbud

 

Ét magasin – mange forskningsområder

Illustreret Videnskab er sprækket med naturvidenskab, astronomi, astrologi, fysik, kemi og meget mere.

Du får over 80 sider fyldt med spændende videnskab, og jo flere du bestiller, jo billigere bliver det.

Du kan bruge magasinet til at imponere dine venner med din almene viden, lære dine børn om livet i søen eller om sabeltigeren der uddøde for blot 10.000 år siden.

Magasinet er meget let læseligt, og man får lyst til at læse mere, selvom man ikke har læst siden folkeskolen.

 

Et par gode tilbud på Illustreret Videnskab 

Vi kører hele nogle interessante tilbud, hvor du ikke bare får magasiner fra Illustreret Videnskab, du får også en valgfri velkomstpakke med!

Vi har hele tiden forskellige pakker, hvor du selv kan vælge imellem velkomstpakken og hvor mange magasiner du ønsker.

Du kan se vores forskellige tilbud her:

Sådan fungerer tilbuddet

Prisen på dette tilbud er jo usædvanlig lav, og rigtig mange spørger sig selv: ”Hvordan kan det være så billigt?” Vi ved efterhånden, at det er det første folk spekulerer over. Konceptet med dette tilbud er, at hvis du bestiller magasinerne og velkomstpakken, så vil du abonnere hos Illustreret Videnskab, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 01/01-2015, så vil du den 01/02-2015 modtage dit første magasin

D. 01/03-2015 vil du så modtage blad nummer 2 fra Illustreret Videnskab og den velkomstpakke, som du valgte at få med i tilbuddet.

Herefter vil du modtage et nyt magasin, indtil du har modtaget alle magasinerne som var en del af tilbuddet. Derefter vil du modtage et nyt magasin hver måned, som koster 66 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et Illustreret Videnskab magasin hver måned til 66,-, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du beholder selvfølgelig de magasiner du allerede har modtaget sammen med den tilsendte velkomstpakke.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige magasin, og har blot benyttet deres velkomsttilbud.

 

 

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information