Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

IForm | Spar op til 700 kr på IForm abonnement + startpakke

Motivation og inspiration med IForm

 

Alt sport kan være svært og træls at komme i gang med. Motivationen til at komme i gang kan være svær at finde, og hvor skal man starte? Er det kosten du skal ændre, er det din træning eller mangler du at høre hvordan andre er kommet godt i gang?

Alle 3 ting er noget du kan få mere viden om i magasinet IForm. 

 

IForm magasinets koncept

 

I Form magasinet er på nuværende tidspunkt det største magasin i Danmark, der er henvendt til kvinder. IForm henvender sig både til dig der ønsker at tabe nogle kilo, så du kan blive klar til sommer, til dig der ønsker helt store vægttab, eller til dig der ønsker en sundere livsstil og hverdag.

Indholdet i magasinet er en skøn blanding af dybdegående artikler inden for mange forskellige fokusområder, interviews, inspirerende historier, eksperternes tips og tricks til træning, opskrifter og meget mere. Det handler altså ikke kun om træning eller sund mad, det handler om at få en sundere livsstil og en sjovere tilværelse.

I magasinet får du ikke bare fortællinger om hvordan andre har haft stor succes med vægttab og en selvtillid der er gået fra 0 til 100. Du får selv fortalt, hvordan lige præcis du også kommer godt og let i gang.

 

Ny inspiration med IForm

 

I hvert nummer af IForm, er der masser af inspiration og nyt at lære. De dygtige journalister og eksperter udforsker nemlig hele tiden de nyeste træningsmetoder og redskaber, opskrifter, kure, trends og meget mere.

Alle artikler er letlæselige og overskuelige. Derudover er magasinet meget visuelt, hvor artikler er kombineret med flotte og inspirerende billeder.

IForm magasinet indeholder desuden mange gode opskrifter til sunde måltider, samt lette og hurtige retter både til morgenmad, frokost og aftensmad.

 

Tegn et IForm abonnement og få fede velkomstpakker

 

Nu har du læst om IForm magasinet og hvad det kan gøre for dig. Er du klar til at tage handling?

Hvis du er, så har vi samlet 6 super tilbud på IForm abonnementer, hvor du kan vælge fede startpakker som tillæg, når du tegner et abonnement!

Lad IForm magasinet blive din kickstarter til en sundere og sjovere tilværelse!

Se tilbuddene her, og vælg det der passer allerbedst til dig:

    

i Form magasin plus mobilholder    

Sådan fungerer IForm tilbuddet

 

Du tænker nok ”Hvordan kan de tilbyde startpakker med SÅ store besparelser?” Det er der i hvert fald mange der spekulerer over!

Konceptet med dette tilbud er, at hvis du anvender ét af tilbuddene og bestiller magasinerne med en tilhørende startpakke, så vil du abonnere på IForm, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 06/07-2014, så vil du den 06/08-2014 modtage dit første magasin fra IForm.

D. 06/09-2014 vil du så modtage magasin nummer 2 fra IForm sammen med den startpakke, som du valgte at få med i tilbuddet.

Du vil herefter modtage et nyt magasin, indtil du har modtaget alle magasinerne som var en del af tilbuddet. Derefter vil du modtage et nyt IForm magasin hver måned, som koster 63 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et magasin hver måned til 63 kroner pr. stk., så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager kun ganske få minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de IForm magasiner du bestilte sammen med den tilsendte startpakke.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige magasin fra IForm, og du vil blot have benyttet deres velkomsttilbud.

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information