Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Hasaki knive + Historie | KUN kr. 29,50

Lækre Japanske Hasaki knive

Få et helt nyt steak knivsæt, og betal ikke mere end 29,50 kroner!

 

Dette tilbud på Illustreret Videnskab Historie med Hasaki teflon belagte knive, skærer let gennem alting som var det varmt smør. Normalt koster disse knive 599,- kroner i butikkerne, men i dette velkomsttilbud får du dem altså for kun 29,50 kroner + porto.

I pakken får du både 4 steakknive og én kokkekniv som alle er belagt med nonstick-Teflon.

Nonstik-Teflon betyder, at når du skærer, vil der ingen modstand være, og maden sætter sig ikke fast på dine knive.

Hent tilbuddet på Hasaki knive her

Japanske Hasaki knive med teflon

 

Hasaki knive til hverdagen

 

Hvis du tænker over det, hvor ofte bruger du så egentlig dine knive hver dag? Dine knive bliver hurtigt opbrugt med mindre du har ofret mange hundrede kroner.

Disse Hasaki knive er altså ikke bare lige nogle man køber i Bilka, da de emmer af design og kvalitet.

Jeg kan selvfølgelig lige fortælle lidt om knivsættet: Disse Hasaki knive består af 5 eksklusive kvalitets knive i et flot japansk design. I sættet får du 4 grillknive med en længde på 24 centimeter samt 1 kokkekniv med en længde på 31 cm i hærdet stål. Det eksklusive ved disse knive – udover designet – er, at alle knivene er belagt med sort nonstick teflon. Dette gør, at du ikke oplever nogen form for modstand, når du anvender dem til at skære med. Hasaki knive er udført i et flot design, hvilket også gør, at det ikke blot er et redskab til at skære kød med, men fungerer som et reelt stykke inventar i din bolig, da de er udført i en moderne stil.

 
Hvordan kan det være så billigt?
Dette ved vi efterhånden, at det er det allerførste folk spekulerer over. Konceptet med dette tilbud er, at hvis du bestiller Hasaki knivene og Illustreret Videnskab Historie magasinerne, så vil du blive kunde hos Illustreret Videnskab Historie, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller fra dags dato, så vil du måneden efter modtage dit første magasin fra Illustreret Videnskab Historie.
Måneden efter igen vil du så modtage dit magasin nummer 2 og den velkomstpakke, som er et sæt Hasaki Knive, der følger med i pakken.

Du vil herefter modtage et nyt magasin fra Illustreret Videnskab Historie, indtil du har modtaget alle magasinerne. Derefter vil du modtage et nyt magasin hver måned, som koster 66 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et magasin hver måned som koster 66,-, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de magasiner du bestilte.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige magasin af Illustreret Videnskab Historie, og har blot benyttet deres velkomsttilbud til at modtage et sæt Hasaki knive og magasiner.

Opsummering:
1 knivsæt + 2 magasiner fra Historie til 29,50 kroner + porto på 29,50 kroner = 59 kroner total.

Du får altså en total besparelse på 699,40 kroner!

Du kan opsige dit medlemskab fra dag til dag, og du vil ikke få spontane regninger, som du ikke havde forventet ville komme.

Disse japanske Hasaki knive er til den kvalitetsbevidste forbruger, som samtidig ikke har noget imod at spare lidt penge. Hasaki har gennem årene leveret mange forskellige knive, og disse knive er de sidste nye i deres sortiment.

 

TILBUD på Hasaki knive

 

I et kombineret tilbud kan du få  disse Hasaki knive samt 2 numre af magasinet ‘Historie’ for kun 29,50 plus porto. Du sparer altså næsten 700 kr! Tilbuddet kan hentes nedenunder.

 

Du kan få tilbuddet på Hasaki knive her

Hasaki knive i japansk design med teflon

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information