Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Barberskraber fra EFI – Prøv gratis!

Hydro 5 er en kvalitets barberskraber, som her helt på højde med de kendte dyre mærker.

Med denne kupon har du mulighed for at prøve et af markedets bedste produkter når det kommer til barbergrej. Test selv og mærk kvaliteten:

Se og læs mere om tilbuddet her

Barberskraber fra EFI

Wilkinson Sword – avancerede barbersystemer

Wilkinson Sword er blandt verdens førende producenter af barberudstyr, og med deres barberblade i særklasse, så får du en behandling i særklasse. Som noget nyt, så har Wilkinson Sword integreret hudpleje i deres produkter, så du får altså ikke kun en barberskraber, som fjerner hårvæksten, men den efterlader også huden med et tyndt lag af hudpleje for en optimal behandling. Du oplever næsten ingen irritation og huden efterlades perfekt glat og sund.

I denne prøvepakke er det deres Hydro 5 barberskraber – Wilkinsons mest avancerede til dato.

 

Hydro 5 tager sig godt af din hud

Af nyheder i den nye barberskraber er det indbyggede Geldepot, som befinder sig øverst på skraberen. Det består af ren Aloe Vera og E-Vitamin og det frigives når det bliver vådt. Til forskel fra andre barbersystemer, som “blot” er en smørestribe, som sidder øverst, så er dette en aktiv gel som sidder under en række små huller.

 

5 skær og en barberskraber som virker!

De fleste kender til en barbering, som efterlader rød og irriteret hud. Det koster som regel et større sum penge at få en skraber med tilhørende gel og sæbe, som gør barberingen glat og skarp. Wilkinson Sword har med denne barberskraber introduceret “Skin Guards”, som er en tilføjelse, som sørger for at udglatte huden under barberingen og herved mindsker al friktion og efterfølgende irritation og gene.

Teknisk set, så har Wilkinson tilføjet en ekstra metalplade over hvert blad, så i stedet for 5 skær med 5 berøringspunkter, så er der nu hele 10, som sørger for en glat og skånsom barbering, som stadig har de 5 skærs uovertrufne kvalitet. Hydro 5 er en skraber som leverer og passer på dig.

 

Annonce information

Prøv en gratis Hydro 5 barberskraber fra EFI

Barbering i top, gode skarpe knive, som let skærer hårene over. Ingen irritation eller sløv barbering.

Tilbuddet er ikke bindende.

Butikspris: -

Nu: Prøv gratis!

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver