Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

digital foto + photoshop bog eller ur

Lær Photoshop og kom godt i gang med fotografering med Digital Foto.

Det har aldrig været lettere at blive professionel fotograf end det er i dag. Et kamera er blevet hver-mands eje og mange mobiltelefoner tager faktisk rigtig gode billeder. Men hvad er et godt billede egentligt? Hvordan laver man en god opsætning, fanger lys og motiv rigtigt, og hvordan behandler man billedet efterfølgende for at det bliver top kvalitet? Det hjælper bladet Digital Foto med.

Fotografering gjort let

Dette tilbud er næsten for godt til at være sandt. Du får nemlig et utroligt godt afsæt til at tage billeder på et højere niveau med tips og idéer fra de to magasiner, Digital Foto, og den den valgfrie Photoshop bog. Så får du en hurtig indføring i en verden af muligheder og der er masser af timer med at finpudse alle minderne.

Tilbuddet giver også mulighed for at vælge et armbåndsur med kamera som både kan optage billeder og video, så der er god mulighed for at udvide sortimentet af værktøjer.

Godt i gang med Photoshop skolen

Photoshop er i sandhed kongen iblandt billedredigeringsprogrammer, og det anvendes af professionelle og amatører over hele verden. Photoshop kan levere resultater på alle niveauer, så selv om man er amatør og nystartet, så kan man allerede fra start lave super flotte billeder med filtre, beskære, og rendere elementer eller urenheder væk. Mulighederne er uendelige og du får tips og tricks i denne Photoshop bog.

Læs mere om tilbuddet nedenfor og kom hurtigt i gang med dine egne billeder.

Annonce information

Modtag 2 magasiner af Digital Foto

Og vælg mellem photoshop-skolen eller ur! Uret kan filme og tage billeder, og lagres direkte på din computer!

Tilbuddet er ikke bindende.

Butikspris: 1.147,90 kr.

Nu: 39,50 kr.

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver