Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Bolig Magasinet abonnement + Velkomstpakke for under 200 kr!

Et Bolig Magasinet abonnement giver fed inspiration

 

Når du skal indrette din bolig, så er det vigtigt at tænke ud af boksen. Ellers ender du hurtigt op med et “IKEA”-hjem, som ligner alle de andres.

Hvor kan man så få inspiration til ens bolig? Svaret er, som du nok allerede har gættet: I Bolig Magasinet!

 

Tilbud på Bolig Magasinet abonnement

 

Hvis du kunne tænke dig at få et Bolig Magasinet abonnement, hvor magasinet bliver leveret med posten, så bliv hængende lidt endnu. Lige nu kører vi nemlig 2 super skarpe tilbud på Bolig Magasinet, hvor du udover selve Bolig Magasinet også får en velkomstpakke med til under 200 kroner, når du bestiller ét af tilbuddene:

 

   

Det ene tilbud består af: 5 magasiner + Anne Black Vase, kun 159,- du sparer 489,75 kroner!
Det andet tilbud består af: 5 magasiner + Stelton design kaffekande, kun 159,- du sparer 640,70 kroner!

Et Bolig Magasinet abonnement giver dig mere hjemlig glæde

 

Ved bestilling af ét af de to tilbud, få du ikke bare en rigtig fed velkomstpakke. Du får et Bolig Magasinet abonnement, bestående af 5 X Bolig Magasinet, som byder på tonsvis af inspiration til at indrette din bolig, den nyeste mode, det imponerende design, idéer til hjemmebyggede møbler og meget, meget mere! Bolig Magasinet er desuden proppet med tips og fifs, som du let kan afprøve i dit eget hjem.

Lær blandt andet hvordan man laver sine egne møbler og pyntegenstande, bedst udnytter ens (sparsomme) plads, udnytter de skrå vægge, sparer penge ved at shoppe på nettet og meget mere!

Få det bedste ud af din bolig, den er trods alt dit ansigt ud af til, når du har gæster på besøg. Det er jo dejligt at blive komplimenteret, når ens bolig er fin og nydelig.

Til sidst er der masser af spændende konkurrencer i Bolig Magasinet, som er værd at deltage i, og der er fede præmier at vinde.

 

Sådan fungerer tilbuddet på Bolig Magasinet abonnementet

 

Mange undrer sig over, hvordan vi kan tilbyde så store besparelser. Derfor vil vi i dette afsnit præcisere, hvordan dette tilbud helt konkret fungerer, så du kan føle dig tyg ved det hele.

Konceptet med tilbuddet fra Bolig Magasinet er, at hvis du bestiller de 5 blade og velkomstpakken, så vil du blive kunde hos Bolig Magasinet, hvilket betyder at du får et Bolig Magasinet abonnement, som indebærer følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 01/08-2014, så vil du den 01/09-2014 modtage dit første blad fra Bolig Magasinet.

D. 01/010-2014 vil du så modtage magasin nummer 2 fra Bolig Magasinet og den velkomstpakke, som du valgte at få med i tilbuddet.

Du vil herefter modtage et nyt magasin fra Bolig Magasinet, indtil du har modtaget alle 5 magasiner. Derefter vil du modtage et nyt magasin hver måned, som koster 63 kroner pr. stk.

Hvis du ikke ønsker at modtage et magasin hver måned til 63,-, så kan du sagtens opsige dit Bolig Magasinet abonnement, og det tager ikke mange minutter. Du bliver med andre ord ikke bundet til noget som helst. Du modtager og beholder selvfølgelig de 5 blade fra Bolig Magasinet som du bestilte sammen med den tilsendte velkomstpakke.

Opsiger du dit Bolig Magasinet abonnement, så får du ikke længere tilsendt det månedlige magasin, og du vil blot have benyttet dig af deres velkomsttilbud.

Opsummering:

Få et Bolig Magasinet abonnement, bestående af 5 Magasiner + Anne Black Vase eller Stelton Design kaffekande, normal pris op til 799,70 kroner.
Du får det til kun 159 kroner, uanset hvilket tilbud du vælger.

Så er der bare tilbage, at ønske dig god vind med din bolig indretning!

   

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

 

 

Annonce information