Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Bo Bedre abonnement + Lyngbyvase |Spar over kr. 530!

Bo Bedre abonnement – få mere ud af dit hjem!

 

Savner du inspiration til hvordan  du kan udnytte din kvadratmetre bedre og få indrettet din bolig lækkert? Så er Bo Bedre bladet lige noget for dig.

I disse Bo Bedre tilbud får du et Bo Bedre abonnement bestående af 6 blade og en flot Lyngbyvase for under 250 kr!

 

Et Bo Bedre abonnement giver inspiration og gode råd

Uanset om du bor i en mindre lejlighed, et større parcelhus eller noget helt tredje, så skylder du dig selv, at få mest mulig glæde ud af dine kostbare kvadratmetre. Det kan Bo Bedre bladet hjælpe dig med. Det er Danmarks største boligblad, og det er spækket med fotos, dybdegående artikler og tips og tricks om indretning, design og indkøb til boligen, haven og sommerhuset.

Udover indhold der omhandler boligen, sætter Bo Bedre også fokus på forskellige designere og stilarter. Der er også inspiration til lækre retter, og i Bo Bedre bladet vil du kunne finde forskellige opskrifter, som du kan imponere dine gæster og familie med.

 6 x Bo Bedre samt en flot Lyngbyvase for under 250 kr. – du sparer 535 kroner!

Klik her, og få del i tilbuddet!

Særtilbud med Bo Bedre abonnementet

Med i Bo Bedre tilbuddet får du, udover de 6 Bo Bedre blade , et lækker Lyngbyvase, der er et kvalitetsprodukt, som ligger i den dyrere ende ude i butikkerne, men her kan fås til særpris.

Jeg vil gerne bruge 3 minutter af din tid, på at fortælle dig, hvordan du kan spare op til kr. 535,70, på at benytte dig af vores Bo Bedre abonnements tilbud fra kupon-hæftet.dk.

I dette Bo Bedre tilbud, får du:

6 Bo Bedre blade

Og derudover får du:

En flot og yderst moderne Lyngbyvase

Dette tilbud koster kun 199 kroner, hvortil der kommer 49 kroner i porto og ekspeditionsgebyr. Det vil sige 249 kroner inklusiv ALT!

 

Sådan fungerer Bo Bedre tilbuddet:

Prisen på dette tilbud er jo usædvanlig lav, og rigtig mange spørger sig selv: ”Hvordan kan det være så billigt?” Vi ved efterhånden, at det er det første folk spekulerer over. Konceptet med dette tilbud er, at hvis du bestiller de 6 blade og velkomstpakken, så vil du blive kunde hos Bo Bedre, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 06/06-2014, så vil du den 06/07-2014 modtage dit første blad fra Bo Bedre.

D. 06/08-2014 vil du så modtage blad nummer 2 fra Bo Bedre og Lyngbyvasen, som er en del af tilbuddet.

Du vil herefter modtage et nyt blad fra Bo Bedre, indtil du har modtaget alle 6 magasiner. Derefter vil du modtage et nyt blad hver måned, som koster 63 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et blad hver måned som koster 63,-, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de 6 Bo Bedre blade du bestilte sammen med den tilsendte Lyngbyvase.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige blad af Bo Bedre, og har blot benyttet deres velkomsttilbud.

 

Opsummering:

Et Bo Bedre abonnement (6 blade fra Bo Bedre) + en smuk og stilfuld Lyngbyvase. Besparelse: 535,70 kroner.

Du får det hele for blot: 249 kroner inklusiv ALT!

 

Klik her og få del i dette super tilbud fra Bo Bedre:

Annonce information