Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Billigt Bluetooth Headset med Illustreret Videnskab

Billigt bluetooth headset – Spar over 635 kroner!

Søger du et billigt bluetooth headset, som stadig er af god kvalitet? Du behøver ikke søge mere! Med dette kupontilbud får du et rigtig godt bluetooth headset til billige penge!

Tilbuddet består af et stk. bluetooth headset af modellen BPM X1, som er et rigtig komfortabelt headset med vildt god lyd. Derudover får du 2 spændende magasiner fra Historie. Prisen?

Du får bluetooth headsettet OG de 2 magasiner for blot 49,50 kroner + 29,50 kroner i porto, altså 79 kroner inklusiv ALT!

Kunne du tænke dig et billigt bluetooth headset, så finder du det næppe billigere end dette!

Læs mere om tilbuddet og bestil DIT bluetooth headset her:

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver

Billigt bluetooth headset med super skarp lyd!

Mange mennesker får negative associationer, når de hører ordet “billig”. Men at et produkt er billigt, er ikke ensbetydende med, at det er af dårlig kvalitet! Med dette tilbud får du ganske vist et billigt bluetooth headset, men lige så snart du modtager og afprøver headsettet, vil du ikke være et sekund i tvivl om, at du har gjort et kup!

Headsettet er justerbart og har en rigtig behagelig pasform, så det sidder godt på hovedet. Det slutter tæt om ørerne, så der ikke siver vind ind, fx når du cykler. Herved reduceres baggrundsstøj også til et absolut minimum, så din musikoplevelse bliver intet mindre end sublim.

Headsettet kan let oplades via USB tilslutning, og det gode litiumbatteri holder strøm i helt op til 8 timer. Det er med andre ord perfekt for pendlere, der ønsker at slå lidt af transporttiden ihjel. Mulighederne er mange, lyt til musik, hør en spændende lydbog, eller sæt dit yndlings podcast på!

At headsettet fungerer via bluetooth, betyder at det er trådløst. Således slipper du for irriterende ledninger, som let bliver revet ud af afspilleren, hvilket kan føre til lettere pinlige episoder fx Justin Bieber for fulde drøn i bussen midt i myldretiden :-)

Se kuponer fra samme kategorier:

Elektronik-Kuponer-Kategori-Kuponhæftet


Annonce information

Modtag 2 magasiner af Historie

Og få et sæt bluetooth-høretelefoner med i købet. Høretelefonerne er perfekt til musik, computer og telefonen.

Tilbuddet er ikke bindende.

Butikspris: 684,90 kr.

Nu: 49,50 kr.

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver