Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Billige boxershorts i høj kvalitet

Billige boxershorts: Tono underbukser tilbud!

Rigtige gode boxershorts til mænd har det med at tømme pengepungen. Billige boxershorts, som samtidig er af en høj kvalitet, findes ikke ligefrem! Der er som regel tale om et tilbud på billige boxershorts, men i realiteten er de ikke billige, men blot af en ringe kvalitet.

Hvis du følger dette råd til gengæld, så vil du kunne spare penge og samtidig få en høj kvalitet af boxershorts – Det er endda let og enkelt:

Se tilbuddet fra Tono Classics på et par lækre boxershorts

Billige boxershorts tilbud fra Tono Classics

De billige boxershorts fra Tono er meget behagelige og slidstærke, så de ikke går i stykker og bliver hullede, hvilket mange boxershorts af lavere kvalitet har tendens til. I stedet for at købe dine boxershorts i Mr. eller Jack ’n Jones, så kan du nemlig benytte dig af kuponhæfter og få tilsendt ”gratis” boxershorts.

Grunden til at ordet gratis står i gåseøjne, er, at det i realiteten ikke er 100% gratis, da du kun skal betale for fragten. Herved får du kvalitets-, men billige boxershorts.

Det fungerer ved, at man benytter sig af tilbuddet, og herved bliver man kunde hos Tono Classics. Dette betyder, at efter du har modtaget dine første boxershorts, vil du få sendt et nyt sæt boxershorts til din dør hver måned for en pris af 129,50 kroner. Dette kan dog hurtig afmeldes, hvis man ønsker dette.

Billige boxershorts – Hvordan kan de leveres til den pris?

Det smarte med dette Boxershorts tilbud er, at du kan tilmelde dig, modtage dit nye gratis sæt boxershorts og derefter framelde dig igen umiddelbart lige efter. Du kan derefter vurdere om du fortsat vil blive ved med at modtage nye boxershorts eller ej. For de fleste er dette dog en let måde, at få billige boxershorts i en kvalitet, som ellers ville koste mange penge.
Hvis du bestiller et gratis sæt og opsiger dit medlemskab lige efter, så vil du ikke blive hæftet for yderligere omkostninger og du beholder dit gratis sæt boxershorts.

Opsummering på Boxershorts tilbud

Prisen for boxershortsene er 29,50 kroner og 29,50 kroner for porto = 59 kroner total.

Du vil altså kunne spare en hel masse penge på at benytte dig af dette tilbud fra Kupon-hæftet.dk!
Du kan opsige dit medlemskab fra dag til dag og du vil ikke få spontane regninger, som du ikke havde forventet ville komme.

Se tilbuddet på et sæt billige boxershorts fra Tono her

Billige boxershorts tilbud

 

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information