Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Billige barberblade til mænd og kvinder

Et godt tilbud på billige barberblade

 

Med EFI har du mulighed for at få billige barberskrabere til både mænd og kvinder. Sløve og dårlige skrabere er forfærdelige, og det er hermed slut for dig.

Lad mig bruge 3 minutter af din tid, på at vise dig, hvordan du får barberskrabere til både mænd og kvinder helt gratis.

På kupon-hæftet.dk, har vi fået en eksklusiv leverandør af gratis barberskrabere og billige barberblade til både mænd og kvinder. De fleste kender allerede EFI Intuition, da de har sørget for mange hundrede tusinde tilfredse kunder i Danmark. Læs mere nedenfor eller hop direkte til gratis tilbuddene her:

 Se gratis barberskraber til KVINDER          Se gratis barberskraber til MÆND

 EFI Barberskraber |Billige barberblade          barberblade til mænd

Lad mig fortælle dig om tilbuddene:

Billige barberblade til KVINDER:
Når du bestiller fra EFI intuition, så vil din allerførste barberskraber være helt gratis, dog med undtagelse af fragten, som er 39 kroner. Skraberen har indbygget glid og lotion, så du behøver altså ikke bruge skum og barbergel.
Skraberen er desuden allergivenlig, dermatologisk testet, mildt parfumeret og parabenefri.

Billige barberblade til MÆND:
Når du bestiller fra EFI intuition, så vil din allerførste dåse gel og skraber være helt gratis, dog med undtagelse af fragten som er 39 kroner. Skraberen har et lille lag skum for neden, som sørger for, at uanset om du har glemt at proppe skum på en plet, så vil den stadig glide let og behageligt over kinden.
En så lækker barberskraber skærer selvfølgelig helt tæt og kan bruges mange gange!

Hvorfor er det gratis?
Dette ved vi efterhånden, at det er det allerførste folk spekulerer over – Og med god grund, for intet er gratis.
Men dette tilbud giver dig mulighed for at prøve en gratis barberskraber, og giver dig tiden og muligheden, til at vurdere om du ønsker at fortsætte medlemsskabet hos EFI intuition. Du får med andre ord billige barberblade til din barbering.

Hvis du bestiller, så opretter du et abonnement hos EFI intuition, og vil derefter hver 3. måned modtage 4×2 nye skrabere for kun 119 kroner (for mænd), og hver 4. måned vil kvinderne modtage 6 nye skrabere for kun 46 kroner pr. stk.

Bestiller du og tænker ”Arrhh.. Det var altså ikke lige mig” så har du selvfølgelig din fulde ret til at afmelde dig igen, og du kan juble over, at du fik prøvet det for kun 39 kroner.

Opsummering:
1 gratis skraber for kun 39 kroner.
Vurder om din gratis barberskraber er noget for dig.
Tag stilling til din vurdering, og jubel over at du har fundet sådan et perfekt tilbud!

 

Se tilbuddene her:

Billige barberblade med EFI Barberskraber          Billige barberblade til mænd med EFI

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information