Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Fjernstyret drone + 2 Illustret Videnskab| Spar +450 kr ✔

Få en fjernstyret drone for under 100 kr. inklusiv ALT!

Kunne du tænke dig at udleve en rigtig drengedrøm: At få din egen fjernstyret drone? Men bliver dronerne hurtigt lidt for dyre, og har du svært ved at finde en billig fjernstyret drone? Så er dette tilbud lige noget for dig!

I dette kupontilbud får du en lækker og kvik fjernstyret drone + 2 magasiner fra Historie for under 100 kr. Klik dig direkte til tilbuddet herunder:

Billig fjernstyret drone af høj kvalitet

Tit hænger pris og kvalitet sammen. Det er bare ikke tilfældet i dette kupontilbud. Selv om prisen er meget lav, så er den fjernstyrede drone bestemt ikke noget bras.

Den fjernstyrede drone er en såkaldt “quadcopter”, hvilket betyder at den har 4 propeller. Sammen med det indbyggede gyroskop giver det den en god stabilitet i luften. Faktisk så god, at du både kan flyve med den indendørs OG udendørs.

Den er let at styre, så med lidt øvelse, kan du blive rigtig skarp til at lave tricks med den. Og så bliver det rigtig sjovt: Den kan nemlig flyve i alle retninger, snurre og rulle rundt i luften og slå kolbøtter! Den fjernstyrede drone har lysdioder på, så du også kan flyve med den i mørket. Den har en rækkevidde på 100 m, så den kan komme vidt omkring…

Batteriet er genopladeligt, så når den er ved at være løbet tør for strøm, så er det bare om at oplade den igen – og det kan gøres via USB. Lettere bliver det ikke!

Velkomstgave hos Illustreret Videnskab

Tilbuddet er en del af velkomstpakken hos Magasinet Historie, som ved tegnelse af abonnement får den fjernstyrede drone med som velkomstgave. Abonnementet er dog ikke bindende, så ved modtagelse af velkomstgaven, så kan abonnementet afmeldes og det har ikke kostet andet end det allerede betalte beløb.

Historie er et magasin, som sætter skarpt fokus på oldtidens fund og nyeste historisk viden og som bringer de nyeste og mest spændende artikler om nyhederne indenfor Historie. Det er et super spændende blad til de interesserede!

Se kuponer fra samme kategorier:

Elektronik-Kuponer-Kategori-KuponhæftetHobby-Kuponer-Kategori-Kuponhæftet


Annonce information

Modtag 2 magasiner af Illustreret videnskab

Og få en super smart mini drone med i købet! En af de største drenge drømme er at eje en drone, prøv nu!

Tilbuddet er ikke bindende.

Butikspris: 534,90 kr.

Nu: 49,50 kr.

Billig fjernstyret drone tilbud - spar over 450 kr!