Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Anne Black Vaser Tilbud

Jubilæumstilbud: Anne Black vaser som velkomsttilbud hos Bolig Magasinet

 

Anne Black har lavet nogle af tidens smukkeste vaser og i den kommende periode kan du få en elegant Anne Black i velkomsttilbud hos Boligmagasinet.

Hos Kupon-Hæftet samler vi de bedste tilbud og kuponer og dette er bestemt ét af de bedste.

Tag del i det gode tilbud hos Bolig Magasinet her:

 

Anne Black vaser med Bolig Magasinet

 

Anne Black vaser i specialudgave

Anne Black har lavet denne vase specielt til Bolig Magasinets læsere, og den fås således ikke i butikkerne. Vasen er af kollektionen ‘Hay’, som er én af de mest populære. Vasen er utroligt stilren og designet er elegant og let. Vasen er i et svagt gråt design med sort påtryk.

Du får yderligere 5 numre af Bolig Magasinet med

Tilbuddet på Anne Black vasen er i form af en velkomsttilbud, når du samtidig bestiller 5 numre af Bolig Magasinet. 5 numre samt vase får du for kun 159 kr. – En besparelse på 489,75 kr. i forhold til vejl. udsalgspris. Du modtager altså Bolig Magasinet i et antal måneder og vasen indenfor en måned som velkomsttilbud.

Bolig Magasinet er spækket med mode og trends indenfor boligtilbehør og indretning. Her får du den nyeste viden og tips samt idéer til at udfolde dig kreativt i dit hjem. Det er ikke så sært, at det er netop Anne Black’s Hay vase, som følge med, da  den i sandhed vil pryde ethvert moderne hjem.

Læs mere om tilbuddet hos Bolig Magasinet:

Anne Black vase tilbud

 

 

Blog om gode tilbud og kuponer

Annonce information