Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Efteråret står for døren, men den koldere årstid betyder ikke nødvendigvis, at løbeture er en overstået motionsform. Faktisk kan det være rigtig rart at komme ud og løbe i den friske og kølige efterårsluft, når blot man er ordentligt klædt på. Læs med her for at finde ud af, hvilket løbeudstyr du bør investere i til de køligere måneder.

 

Afskærm hovedet for regn og kulde

Som vi alle ved, kommer der ofte regn i efterårsmånederne, og når vi nærmer os vinter, kan der også komme sne. Det behøver dog ikke at stoppe os fra at komme ud og løbe, så vi får den motion vi har brug for efter en lang arbejdsdag – en kasket i åndbart materiale er alletiders til at afskærme hovedet fra regn og slud. Og et tyndt og åndbart pandebånd kan hjælpe til med at holde pande og ører varme på de ekstra kolde dage.

 

Bær tre lag

For at kunne holde varmen, når kulden for alvor tager fat, er det en god idé at bære tre lag på løbeturen. Det inderste lag skal gerne være åndbart, tætsiddende og svedtransporterende – eksempelvis polyester eller uld. Det mellemste lag skal isolere og holde kroppen varm i de kolde måneder – gerne et lag af svedtransporterende materiale. Hvis der en dag er lidt lunere end normalt, og hvis der er vindstille, kan det være nok med det inderste og det mellemste lag. Det yderste lag skal være vindtæt, men samtidig åndbart – eksempelvis en tynd løbejakke eller en vest.

 

Se og bliv set

Med efteråret kommer tidlige solnedgange, og hvis man først har tid til at løbe om eftermiddagen eller aftenen, er der ofte blevet mørkt – det er derfor vigtigt at blive set, gerne ved hjælp af en refleksvest og blinkende lys, så man ikke bliver påkørt. Derudover kan en pandelampe være nyttig, hvis man løber på uoplyste steder. Hvis du er blevet inspireret til at komme ud og løbe i det køligere vejr, men ikke lige har plads i budgettet til at investere i nyt løbeudstyr nu, kan du tage et hurtigt kviklån og så tage på shopping.

Sådan finder du det rette løbeudstyr til efteråret

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver

Kuponhæftet-Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver