Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

Aktiv træning tilbud – Kom i topform for ingen penge

Aktiv Træning Tilbud – Magasinet for enhver sportsudøver

 

Er du til fitness, cykling eller foretrækker du en svedig løbetur?

Uanset hvordan du træner, så er magasinet Aktiv Træning noget for dig, og enhver sportsudøver kan få gavn af magasinet!

Aktiv Træning er Danmarks største træningsmagasin for mænd, og det er proppet med al den nyeste viden inde for træning. Redaktionen på Aktiv Træning er af den klare overbevisning, at træning skal være sjovt og ikke en sur pligt, der skal overstås. Dette skinner igennem i magasinets indhold!

Vi har samlet de bedste tilbud på Aktiv Træning magasinet:

Vi har samlet en række tilbud på Aktiv Træning magasiner, hvor du udover magasinerne også får fede velkomstpakker, når du gør brug af deres tilbud. Læs mere om de enkelte tilbud nedenfor, og bestil det, der passer dig bedst. Spar helt op til 800 kr.:

 

      

   

Aktiv Træning magasinernes indhold

 

Som det fremgår af de ovenstående tilbud, så kan man få nogle rigtig fede velkomstpakker – men hvad med selve magasinerne? Hvad kan man så forvente af Aktiv Træning magasinet?

Kort sagt: At du får mere ud af din træning, bliver stærkere og sundere.

Aktiv træning magasinet indeholder nemlig både artikler om forskellige træningsformer, hvordan man forebygger skader, hvordan man bliver stærkere / mere markeret / kommer i bedre form og test af træningsudstyr og gadgets.

Udover træningsrelaterede artikler, der er også fokus på kost og mere specifikt kostvejledning, når man træner. Træning og kost hænger nemlig sammen, og det er vigtigt at de tilpasses hinanden, hvis man vil have størst muligt udbytte af ens hårde arbejde.

Derudover får du eksperttips, masser af konkurrencer og tilbud på diverse hjemmesider som Bodylab og Nutramino, hvor du blandt andet kan bestille kosttilskud, proteinpulver mm.

Aktiv Træning er letlæseligt, og er suppleret med en masse fede og inspirerende billeder.

Så det store spørgsmål er….

Vil du have mere ud af din træning?

Så drop de dårlige undskyldninger, anvend et af de ovenstående tilbud og giv den gas.

Din krop vil elske dig for det.

 

Sådan fungerer vores Aktiv Træning tilbud

 

Prisen på disse Aktiv Træning tilbud er jo usædvanlig lav, og mange spørger sig selv: ”Hvordan kan det være så billigt?”, hvilket er en meget normal reaktion. Konceptet med Aktiv Træning tilbuddene er, at hvis du gør brug af ét af dem, så vil du abonnere på Aktiv Træning, hvilket betyder følgende:

Lad os antage, at du bestiller d. 01/09-2014, så vil du den 01/10-2014 modtage dit første blad fra Aktiv Træning.

D. 01/11-2014 vil du så modtage magasin nummer 2 fra Aktiv Træning og den velkomstpakke, som du valgte at få med i tilbuddet.

Du vil herefter modtage et nyt Aktiv Træning magasin, indtil du har modtaget alle magasinerne som var en del af tilbuddet. Derefter vil du, som enhver anden abonnent, modtage et nyt magasin hver måned, som koster 63 kroner pr. stk.

Ønsker du ikke at modtage et Aktiv Træning magasin hver måned til 63,-, så kan du let opsige dit medlemskab, og det tager ikke mange minutter. Du modtager og beholder selvfølgelig de magasiner du bestilte sammen med den tilsendte velkomstpakke.

Hvis du vælger at opsige dit medlemskab, så får du ikke længere det månedlige Aktiv Træning magasin, og har blot benyttet dig af deres velkomsttilbud.

Magasinerne er de samme, uanset hvilken pakke du vælger.

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information