Husk at slå Adblock fra, for at bruge hjemmesiden

5 tips: Spar penge i hverdagen!

Spar penge i hverdagen - 5 gode råd 

Det kan til tider være rigtig svært at koordinere sit budget, især hvis der ind i mellem er lavvande i kassen, derfor kan det betale sig at bruge nogle ”smuthuller” i ens dagligdag.

Vi har udvalgt 5 gode – og åbenlyse – råd, som du kan bruge i din hverdag med det samme:

1.   Undgå impulskøb

Dette er den første, og sikkert også den vigtigste. Jeg har ikke en statistik over hvor mange der dagligt putter ting i kundevognen, som IKKE står på indkøbslisten, men det er rigtig mange. Om man får en skæv økonomi af impulskøb, kommer selvfølgelig an på hvor meget og hvor ofte.

Vigtig og ekstrem kostbar viden: Hvis du handler ind 4 gange om ugen og samtidig køber en plastikpose til 3 kr. bliver det et forbrug på ca. 624 kr. om året på INGENTING.

For at forlænge dette råd, er det også anbefalet at udarbejde en madplan for én uge ad gangen, så du ved, i samarbejde med kæreste, familie eller samlever, hvor meget i skal købe for.

Det gør hele budgetstruktureringen meget lettere, og det letter en enorm byrde fra jeres skuldre, når regningerne glider ind under døren.

2.   Kig på dine varer! Hvornår er de for gamle?

Hvis du pludselig står i en situation, hvor du skal finde aftensmad til den gældende aften, så se om der ikke er kød tæt på sidste salgs dato. Du dør ikke af at spise kødet, og du sparer rigtig mange penge i længden. Det er helt ufattelig, hvor mange danskere som faktisk overspenderer, når de køber kød, fordi de er bange for at kødet bliver for gammelt.

3.   Lav madpakke til skole/arbejde

Priserne i kantiner er blevet uhørt i en så høj grad, at det ikke længere kan betale sig at købe mad på arbejdet. Ikke engang hvis det bare er en snack engang i ugen. Den eneste måde hvorpå du kan optimere dit budget, er at lave din madpakke hjemmefra. Det er desuden også meget sundere i længden – så længe du har styr på din kost.

4. Drik vand i stedet for sodavand

Sodavand dræber pungen – det ved vi alle. Ja, en 2 liters fra Harboe er nok ikke særlig dyr, når du er nede at købe den en aften, men når du pludselig skal pante 31 flasker i slutningen af måneden, så ser det ikke særlig billigt ud længere.

Vores bedste råd er, at du køber en masse vandflasker, som du kan stille i køleskabet derhjemme. Du gør både dig selv og dine samlevere en kæmpe tjeneste, ved at have vandflasker klar på ethvert tidspunkt – både økonomisk og helbredsmæssige.

5. Brug kuponhæfter, når du handler på nettet

Der er mange måder, hvorpå man kan tjene penge på nettet – men det gider vi slet ikke tale om. Det er nemlig meget sjovere at høre, hvor du kan SPARE penge henne på internettet. Hvis du pludselig står og mangler et løbesæt, knivsæt eller noget andet, så kan det altid betale sig at springe forbi Kupon-hæftet.dk så du lige kan se hvor du kan spare. Det er trods alt sjovere kun at betale fragten for et produkt, end det er at købe det til fuld pris nede i den lokale sportsforretning eller lignende. Det er helt utroligt hvor mange penge du kan spare, ved at gøre brug af gratis velkomstgaver på nettet.

Velkomstgaver-og-gratis-vareprøver-hos-Kupon-Haeftet

Annonce information